Mogen zijn wie je bent

IEDER MENS IS AUTHENTIEK

Gedurende ons leven zijn we vaak van onze authentieke zelf verwijderd geraakt. Je authentieke zelf kan schuil gaan onder een jas. Een jas met patronen van aanpassing en sociaal wenselijkheid, van willen voldoen. Een jas die je gedurende je leven hebt aangemeten om jezelf te behoeden voor afwijzing. Een jas die je lange tijd beschermd heeft. Een jas waarvan je merkt dat hij nu niet goed meer past en je levensgeluk in de weg staat. 

 

Hoe mooi zou het zijn als je die jas kunt uittrekken? Als je gevoelens van schaamte, schuld en angst leert hanteren en die niet in de weg laat staan om je eigenheid te tonen en ja tegen jezelf te zeggen!

 

Ik geloof dat veel mensen meer zichzelf willen zijn. Dat ze hun authentieke zelf weer willen omarmen en het pad willen kiezen dat goed voelt in plaats van het pad dat anderen voor hen hebben uitgestippeld. Ik sta te springen om die mensen op weg te helpen!

Groei zit in kwetsbaarheid

DE WEG NAAR VERBINDING

Over kwetsbaarheid bestaan veel negatieve overtuigingen en kwetsbaarheid tonen is voor veel mensen moeilijk. Kwetsbaarheid gaat echter over menselijkheid. Het maakt een mens puur, echt en toegankelijk.

Aan emoties als angst en verdriet en gevoelens van onzekerheid wordt weinig ruimte gegeven, omdat dit gezien wordt als zwakte of zelfs falen. Vaak hebben we ook van huis uit niet geleerd om met emoties om te gaan. Mochten emoties er niet altijd zijn.

Durf jij je ware zelf te laten zien met jouw kwetsbaarheid en emoties die een ieder van ons zo bekend zijn? Kan je jouw kwetsbaarheid als kracht zien?

Luister naar je harstverlangen

BEWUSTWORDING

Om tot duurzame verandering te komen is het van belang dat je niet alleen bedenkt dat je dingen anders wilt, het is ook wezenlijk dat je voelt dat je dingen anders wilt. Wanneer je vanuit dit besef bewuster wordt ontstaat er ruimte om dingen ook daadwerkelijk anders te gaan doen, wat uiteindelijk leidt tot groei en dichterbij jezelf komen.

Werk met mij

STAP VOOR STAP

Kennismaking
Ik vind het belangrijk dat je een klik met mij ervaart, dat is namelijk een essentiële succesfactor voor onze samenwerking.  Daarom bied ik de gelegenheid tot een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Intake
Tijdens het intakegesprek wil ik je graag beter leren kennen. Ik hoor graag wat je bij mij brengt en waar je aan wilt werken. Om je goed te kunnen helpen wil ik ook wat weten over je achtergrond en belangrijke levensgebeurtenissen. Tijdens de intake bepalen we ook hoe lang het traject zal gaan duren en wat je doelen zijn.

Sessies
In de sessies stem ik me af op wat voor jou belangrijk is om ter sprake te brengen en aan te werken. Mijn behandelingen zijn maatwerk en passend bij jou als persoon. Doorgaans vinden de gesprekken in mijn praktijk plaats. Lijkt het jou echter prettiger om een sessie wandelend in de natuur te doen, dan kan dat ook. We kunnen het ook afwisselen, ik volg jouw wens!